Stationstraat 12a
6361 BH Nuth
T. 045-57 78 188
 
 
 
Lettergrootte
Lettergrootte Lettergrootte Lettergrootte
 
 
menukaart Download menukaart
  Disclaimer
   
  In deze disclaimer wordt verstaan onder:
     
  - de webpagina: iedere webpagina behorende bij het domein www.cleopatra-nuth.nl
  - de samensteller:Grillroom-pizzeria Cleopatra te nuth
  - gebruik(en): onder meer inladen, inloggen, opvragen, raadplegen, lezen, bekijken, beluisteren, bewerken, invullen (van formulieren), verzenden, (tijdelijk) kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, van diensten gebruik maken, plegen van rechtshandelingen (bijv. kopen, huren);
  - Opdrachtnemer: de ontwerper
  - u: de al dan niet vertegenwoordigde natuurlijke of rechtspersoon die de webpagina gebruikt;
  - de inhoud: onder meer teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluids- en/of videofragmenten en/of andere objecten;
  - schade: directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data en zaken, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel.
     
  Door de webpagina te bekijken en gebruik te maken van de aangeboden informatie verklaart u zich akkoord met de volgende voorwaarden.
Aan de inhoud van de pagina's op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De samensteller aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid en kwaliteit van de op deze pagina's geboden informatie en is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze webpagina. De samensteller aanvaardt tevens geen aansprakelijkheid voor informatie, die ingebracht is door derden.
Tevens sluit de samensteller iedere aansprakelijkheid uit voor schade, van welke aard dan ook, welke het gevolg zou kunnen zijn van het gebruik van de webpagina van de samensteller of een webpagina van derden waar naar wordt verwezen.
  Tekstuele inhoud en gebruik van beeldmateriaal valt onder de verantwoording van de samensteller, opdrachtnemer is derhalve op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud van teksten en geplaatst beeldmateriaal.
   
   
           
  TM - weblimburg     Disclaimer